2021-10-19 10:12:05• hírek • Fizetett tartalom

Készítse rekeszizmait: Szatmárnémetibe érkezik a Maksa Híradó!

november 06

Amennyiben önnek is hiányoznak már az önfeledt szórakozást nyújtó előadások, akkor elő a naptárral, és jegyezze fel a november 6-át, ugyanis a Business Transaction jóvoltából Szatmárnémetibe érkezik az idén 30 éves Maksa Híradó.

Maksa Zoltánt egészen biztosan nem kell bemutatnunk senkinek, hisz mindenki jól tudja, ő egy boldogtalan vegyészlaboránsból lett hivatásos nevettető. A gépjárműoktatók és anyakönyvvezetők védőszentje az 1990-es Humorfesztiválon nyújtott kiemelkedő produkciója után robbant be a köztudatba, melynek nyomán mindmáig sokan úgy gondolják, „Híradó” a keresztneve, s kénytelen álbajuszt ragasztani, hogy ne ismerjék fel az utcán. A humorista azonban sokak nagy örömére nem egyedül érkezik majd városunkba, hiszen vele tartanak majd régi cimborái, a Mikroszkóp Színpad és a Rádiókabaré két jól ismert nevettetője, Varga Ferenc József és Aradi Tibor is.


Bűn volna kihagyni egy ilyen nagyszerűnek ígérkező előadást, nem? Ha szeretne ön is ott lenni, biztosítsa helyét már most: a Szakszervezetek Művelődési Házában november 6-án, 19 órakor kezdődő előadásra belépőt az Északi Színház jegyirodájában lehet váltani.



 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: